Windows 10 Format Atma USB

Windows 10 Format Atma USB

Windows 10 Format Atma USB

Windows 10 Format Atma USB; Euro ve Amerikan Doları’nın Türk Lirası karşısında hızlı bir şekilde değer kazanması; bilgisayar fiyatlarının yükselmesine neden oldu. İnsanlar; hali hazırdaki bilgisayarlarını daha dikkatli bir şekilde kullanmak zorundadırlar. Takdir edersiniz ki, uzun süreden bu yana kullandığınız bilgisayarınız bir süre sonra donmaya ve daha yavaş çalışmaya başlar. Kullanıcılar; bu durum karşısında kendilerini kötü hissederler. Ancak, yapılması gereken şey oldukça basittir. Windows 10 format atma işlemi sayesinde söz konusu soruna ivedilikle çözüm bulunur.

Birçok kişi; format atmanın bilgisayara zarar verdiğine inanır. Fakat, belirli aralıklarla format atıldığı ve bu işlem alışkanlık haline getirilmediği takdirde herhangi bir sorun yaşanmaz. İnsanların aklında Windows 10 forma atma USB işlemi nasıl gerçekleştirilir sorusu bulunuyor.

Windows 10 Format Atma USB Nedir?

Windows 10; 2022 yılında olduğumuz şu günlerde neredeyse tüm bilgisayarlarda kendisine yer bulmuştur. Her şeyden evvel, Windows 10’un kurulum işleminin bir hayli kolay olduğunu ifade etmek gerekir. Bunun yanı sıra, kullanışlı olması da Windows 10’u özel kılan detaylardan yalnızca birisidir. Windows; yıllar içerisinde kendisini geliştirdi. Söz konusu değişikliklere format atma hususunda da rastlamak mümkündür. Örneğin, Windows; geçmişte disketlerden yükleniyordu. Ardından, CD’lere aktarılması söz konusu olmuştu. Güncel tarih itibariyle, USB belleklerden kurulumunun yapıldığını söylemek gerekir. Bu noktada, kullanıcıların aklındaki Windows 10 format atma USB mümkün mü sorusuna da evet cevabı verilebilir.

Bilgiyi taşınabilir hale getirmek son derece önemli! USB bellek; bunu başarabilmesinden dolayı tercih edilir. Windows 10; USB bellek ile kolay bir şekilde taşınabilir belgeler arasında yer alır.

Windows 10 Format Atma USB İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?

Windows 10 format atma USB süreci şu şekilde özetlenebilir:

Windows 10 ile İlgili Olarak Bilinmesi Gerekenler

Windows 10; tıpkı diğer Windows sürümleri gibi kırılmıştır. Bir başka deyişle, neredeyse tüm bilgisayarlarda orijinal olmayan işletim sistemine rastlanır. Bu durumun kağıt üzerinde herhangi bir dezavantajının olmadığına inanılır. Ancak, her şeyden önce, yasal olmayan bir Windows 10 kullanılması; kişinin başını belaya sokabilir. Bireysel kullanıcılar bu durumdan etkilenmeyebilirler. Korsan Windows 10 kullanan işletmeler ise günün birinde ciddi bir yasal yaptırım ile karşılaşabilirler.

Windows 10; önceki sürümlere kıyasla bünyesinde daha çok güncelleme barındırır. Ancak, korsan Windows 10 yüzünden söz konusu güncellemelerin birçoğu yüklenemez. Bilhassa güvenlik güncellemelerinin hiçbir şekilde yüklenemediğinden bahsetmek gerekir. Microsoft; korsan işletim sistemi konusunda oldukça hassastır. Herhangi bir Windows lisansının geçerli olmadığını anlayan Microsoft; güvenlik güncellemelerinin yüklenmesine izin vermez. Bunun yanı sıra, korsan Windows 10 kullananlar; güvenlik sıkıntısı da yaşayabilirler. Gizli bir yazılım tarafından izlenebilirler.

www.habermeydan.com

Exit mobile version