WhatsApp için QR kod ile sohbet geçmişi transferi

WhatsApp için QR kod ile sohbet geçmişi transferi ve daha fazla özellikler geliyor.

whatsapp habermeydan

WhatsApp için QR kod ile sohbet geçmişi transferi…

WhatsApp, sektördeki liderliğini sürdürerek QR kod ile sohbet geçmişi transferi ve daha fazlası gibi yeni özellikler üzerinde çalışıyor. WABetaInfo’nun bulgularına göre, şu anda sohbet geçmişlerinin eski telefonlardan yeni telefonlara aktarılması için QR temelli bir paylaşım altyapısı geliştiriliyor. Cihazlar arasındaki transferin QR kod taraması ile kolayca yapılmasını hedefleyen firma, ayrıca sesli mesaj dökümleri için dil seçme özelliği gibi başka yeni özellikler de üzerinde çalışıyor. Ayrıca, çıkartma önerilerinin yönetimi için yeni bir altyapı geliştiriliyor.

WhatsApp ayrıca masaüstü ve mobil cihazlarda daha iyi bir arama deneyimi sunuyor. Yapılan güncelleme hakkında WhatsApp şunları aktarıyor: “Arama özelliğini 2015 yılında WhatsApp’a getirdiğimizden bu yana grup aramaları, görüntülü aramalar ve birden çok platformda destek sunarak özelliği geliştirmeye devam ettik. Bugün, önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak ve cihazlarınızdaki arama deneyimini daha da zengin ve iyi hale getirecek birkaç güncellemeyi duyuruyoruz:

Ayrıca, ses ve görüntü kalitesine odaklanarak daha net aramalar yapılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yakın zamanda sunulan MLow codec bileşeni, gelişmiş gürültü ve yankı giderme özelliği sayesinde daha net aramalar sağlayacak. Bu geliştirmelerle, dünyanın herhangi bir yerinden en kaliteli gizli aramaları yapabilmeniz için WhatsApp’taki arama özelliğinde iyileştirmeler yapılacak.

Exit mobile version