Reeder’ın elektrikli aracı ReeV Fancy’nin satış fiyatı belli oldu

Reeder tarafından hazırlanan ReeV Fancy isimli mini elektrikli aracın fiyatı ve tüm özellikleri açıklandı.

ReeV Fancynin satis fiyati belli oldu habermeydan

Reeder’ın elektrikli aracı ReeV Fancy’nin satış fiyatı belli oldu.

Yerli cep telefonu üreticisi Reeder, bu yıl Şubat ayında yaptığı açıklama ile Türkiye’de elektrikli araç üreteceğini duyurmuştu. Şimdi ise Reeder Fancy elektrikli aracın fiyatı ve tüm özellikleri belli oldu.

ReeV Fancy, yeni bir çevre dostu elektrikli araç olarak piyasaya sürüldü ve sektördeki diğer elektrikli araçlara kıyasla yenilikçi özellikleriyle öne çıkıyor. Bu aracın dikkat çekici yanları arasında gelişmiş batarya teknolojisi, uzun menzil ve modern tasarım bulunuyor. Araç, çevre dostu olmasının yanı sıra, şehir içi ulaşımda verimliliği artırmayı hedefliyor.

Reeder’ın sitesinde yer alan bilgilere göre 40 bin TL peşinat ile rezerve edilen aracı teslim sırasında 240.000₺ peşin ya da vade farkıyla 12-24-36-48 taksit seçenekleri almanın mümkün olduğunu belirtiyor. Taksitler ise 11 bin 250 TL’den başlıyor. Firma, bu kampanyanın ilk 100 araç ile sınırlı olduğu bilgisini de paylaşıyor. İlk teslimatlar ise 23 Eylül 2024’te başlayacak.

Reeder ReeV Fancy özellikleri?

Tam adı ReeV Fancy olan araç, L6e kategorisinde küçük bir elektrikli araç olarak karşımıza çıkıyor. Citroen Ami gibi araçlarla benzerlik gösteren Fancy’nin boyutları uzunluk, yükseklik ve genişlik olmak üzere 2.494 mm, 1.649 mm ve 1.334 mm olarak açıklandı. Ağırlığı ise 471 kg.

Şehir içi kullanıma uygun olarak tasarlanan araç, 7,5 kWh LFP batarya kapasitesiyle geliyor. Maksimum menzili ise 100 km olarak açıklandı. Ulaşabildiği en yüksek hız 45 km/sa.

200 litre bagaj ile gelen ReeV Fancy, ev tipi prizlerden de şarj edilebiliyor. Şirketin açıklamalarına göre aracın %100 şarja ulaşma süresi 5 saati bulabiliyor. Bunlar dışında araçta LED mercekli farlar, özel üretim jant, kromaj kaplama kapı kolu, 2 adet kapı gibi yenilikler var.

İç mekana baktığımızda ise bir dijital gösterge ekranı bir de ortaya yerleştirilmiş multimedya ekranı görüyoruz. Bu ekranların boyutları açıklanmamış. USB ve Bluetooth desteği araçta mevcut. Deri koltuk ve direksiyon, merkezi kilit sistemi, geri görüş kamerası, sunroof, ses ve ızı izolasyonu gibi özellikleri de mevcut.

Exit mobile version