Google’dan devrim niteliğinde bir uygulama

Google, içerik üreticilerinin iş yükünü azaltacak bir uygulama üzerinde çalışıyor. Google Bard uygulamasıyla, YouTube videolarının özetleri artık daha kolay çıkarılabilecek.

google habermeydan

Google’dan devrim niteliğinde bir uygulama geldi.

Google’ın yapay zekalı sohbet robotu Bard, YouTube içeriklerini analiz etme yeteneği kazandı. Bard, videoları izlemeden önce önemli noktaları veya tarif malzemelerini belirleyerek içerik üreticilerine özet sunacak.

Bu özellik, içerik üreticileri için büyük kolaylık sağlayacak. Videoyu izleme fırsatı bulamayanlar, içeriğin özetini okuyabilecekler. Ayrıca, Bard özelliği içinde artık içerikle ilgili sorular da sorulabilecek.

Google, Material You tasarım dilini benimseyen yeni bir tasarım sunarak kullanıcıların beğenisini kazandı. Geçen ay başlatılan güncelleme artık tüm kullanıcılara sunuldu.

Material You uyumlu arayüz, Chrome deneyimini geliştiren uzantıları daha kolay bulmayı ve yüklemeyi sağlıyor. Chrome Web Mağazası’nın yenilenen görünümü, kullanışlılığı artırarak üçüncü taraf ekosistemine odaklanıyor ve Material You tasarımından ilham alıyor.

Exit mobile version