Google Pixel 7 Pro Tasarımı ve Özellikleri

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro, kardeşi Pixel 7 ile birlikte gelecek. İki cihaz, Google’ın daha sonra onayladığı gibi 2022 Sonbaharında piyasaya çıkacak. Pixel 7 Pro, Pixel 7’den Pixel 6 Pro’nun Pixel 6’dan farklı olmasına benzer şekilde, en azından şu ana kadar sahip olduğumuz bilgilere göre farklılık gösterecektir. Bu yazıda, şirketin yaklaşmakta olan amiral gemisinden neler bekleyebileceğinizi size göstermek için söylentileri ve sızıntıları kategorilere ayıracağız. Telefonun tasarımıyla başlayacağız, ardından teknik özellikler, kameralar ve fiyatı ve bulunabilirliği ile ilgili daha fazla bilgi vereceğiz.

Pixel 7 Pro tanıdık tasarıma sahip olacak

Google Pixel 7 Pro, Google için yepyeni bir tasarımın öncüsü olmayacak. Aslında Pixel 6 serisinin yaptığı da buydu. Pixel 7 Pro, bazı ince ayarlarla ayarlanan yol boyunca devam edecek. Selefine biraz benzeyecek, ancak arkada metalik bir kamera şeridi içerecek. Bu kamera vizörü Pixel 6 serisinde camla kaplanmıştı. Google, cihazın bazı görüntülerini zaten yayınladı. CAD tabanlı görüntüler ise bundan çok önce ortaya çıkmıştı. Telefon, temelde aynı tasarımı kullanacak, arkadaki kamera şeridinin içinde farklı bir sensör yerleşimi ve kamera vizörünün üstündeki malzeme değişimi olabilir.

Pixel 7 Pro’nun arkasına cam eklenecek, ancak mat cam olmayacak. Google, ‘yumuşak dokunuşlu camın’ paketin bir parçası olmayacağını doğruladı. Bu nedenle, Pixel 3 ve 4 serisi cihazlardan gelen kaplama buraya dahil edilmeyecektir. Bunun yerine parlak bir yüzey elde edeceğiz. Google’ın resmi renderları bu konuda kesin olmadığı için kesinlikle kayda değer.

Kavisli bir ekran dahil edilecek

Pixel 7 Pro, tıpkı selefi gibi kavisli bir ekrana sahip olacak. Ekranının boyutu, Pixel 6 Pro’da bulunana benzer yapıda olacak. Cihazda çerçeveler oldukça ince olacak, ancak görünüşe göre tek tip değil. Çerçeve metalden yapılırken, telefonun arka tarafında cam olmasını bekleyebilirsiniz. Arkadaki kamera şeridi, Pixel 6 Pro’dakine benzer şekilde çıkıntı yapacak. Garip görünüyor, ancak telefonun masanın üzerinde sallanmamasını sağlayacak.

Cihazda 3,5 mm kulaklık jakı olmayacak, altta bir Type-C USB bağlantı noktası bulunacak. Yanında, telefonun ana hoparlörü için hoparlör ızgarasını görebileceksiniz. Sağ tarafta, telefonun ses kontrol düğmeleriyle birlikte güç/kilit düğmesi yer alıyor. Güç/kilit düğmesi, Pixel akıllı telefonlar için yaygın olan ses düzeyi rocker düğmelerinin üzerinde bulunuyor.

Exit mobile version