Microsoft kurucusu Bill Gates hangi telefonu kullanıyor? Herkesi şaşırttı!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Microsoft şirketinin kurucusu Bill Gates, hangi akıllı telefon modelini kullandığını açıkladı!

Bill Gates

Dünyanın en zengin insanlarından biriyseniz, her gün sayısız işi idare etmek, gündemi takip etmek ve günde yüzlerce arama yapmak için piyasadaki en güçlü akıllı telefonlardan bir tanesine sahip olmanız gerekir. Peki ya Microsoft şirketinin kurucusu Bill Gates olsaydınız, siz hangi cihazı tercih ederdiniz? Milyarder girişimci, aktif olarak kullandığı cihazın ne olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Pek çok kişi, Gates’in tercih ettiği model konusunda şaşkınlığa uğradı. İşte o cihaz…

Bill Gates, Samsung Galaxy Z Fold 3 kullanıyor

Birçok insan, Bill Gates’in bir iPhone cihazı kullanabileceğini tahmin ediyordu. Onunla benzer konuma sahip çok sayıda iş insanı, iPhone 14 Pro Max gibi piyasanın en güçlü amiral gemisi akıllı telefonlarından birini tercih ediyor. Fakat Gates, bunun yerine estetik olarak göze daha hoş gelen, katlanabilir bir telefon kullanıyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre Bill Gates, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy Z Fold 3 modelini tercih ediyor. Son derece şık bir tasarıma sahip cihaz, katlanabilir telefon pazarındaki en ideal seçeneklerden biri olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda cihazda yer alan S-Pen dijital kalem desteği, kullanıcılarının kolayca not alması için konforlu bir kullanıma olanak tanıyor.

Gates bilgisayarda Surface Duo 2’yi tercih ediyor

Bill Gates, “Bir Android telefonum var, Galaxy Z Fold 3… Farklı olan modelleri deniyorum,” dedi. Aynı zamanda bir katlanabilir dizüstü bilgisayarı olduğunu açıklayan girişimci, tahminlere göre muhtemelen Microsoft’un ürettiği Surface Duo 2 modelini kullanıyor.

Exit mobile version