Zalgiris – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray, 25 Temmuz Salı günü saat 19:00'da deplasmanda Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Portekizli hakem Luis Godinho yönetecek.

zalgiris galatasaray maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan 1

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray, 25 Temmuz Salı günü saat 19:00’da deplasmanda Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Portekizli hakem Luis Godinho yönetecek.

Zalgiris Vilnius – Galatasaray maçı 25 Temmuz Salı günü saat 19:00’da S Sport Plus kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Galatasaray ve Zalgiris arasındaki eleme turunun ilk ayağı 25 Temmuz’da, rövanş ise 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21:30’da oynanacak.

Mart ayının başında başlayan Litvanya A Ligi’nde 22 karşılaşmaya çıkan Zalgiris’in 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunuyor. Zalgiris 2. sırada yer alıyor.

Maçlarının 5 bin 500 kapasiteli LFF Stadyumu’nda oynayan Zalgiris’te 17 karşılaşmada 14 golü bulunan Mathias Kehinde, en skorer oyuncuları olarak ön plana çıkıyor.

Zalgiris – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

25 Temmuz Salı günü oynanacak olan Zalgiris Vilnius- Galatasaray karşılaşması saat 19:00’da S Sport Plus kanalarından canlı olarak yayınlanacak.

Zalgiris Vilnius- Galatasaray karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, Sport Plus kanalı üzerinden, İnternet üzerinden maçı izlemek isteyen kişiler ise S Sport Plus resmi web sitesi üzerinden canlı izleme linkine ulaşabilir. S Sport Plus kanalı Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Exit mobile version