Wimbledon’da tek kadınlar finali belli oldu!

Wimbledon Tenis turnuvası tek kadınlar ayağının ilk yarı final maçında kazanan isim Marketa Vondrousova oldu. Çek raketin finaldeki rakibi ise diğer yarı finalde Sabalenka'yı 2-1 yenen Tunuslu raket Ons Jabeur oldu.

wimbledon da tek kadinlar finali belli oldu habermeydan

Wimbledon Tenis turnuvası tek kadınlar ayağının ilk yarı final maçında kazanan isim Marketa Vondrousova oldu. Çek raketin finaldeki rakibi ise diğer yarı finalde Sabalenka’yı 2-1 yenen Tunuslu raket Ons Jabeur oldu.

Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis turnuvasında tek kadınlar yarı finallerinin ilk maçında, turnuvaya özel davetle katılan Ukraynalı Elina Svitolina ile Çek Marketa Vondrousova karşı karşıya geldi. Vondrousova maçı 6-3 ve 6-3 setlerle 2-0 kazanarak adını finale yazdırdı ve Wimbledon’da ilk defa son 4 arasına girdi.

Wimbledon finalinde Vondrousova’nın rakibi ise, Sabalenka karşısında ilk seti 7-6 kaybettikten sonra 6-4 ve 6-3’lük setlerle geri dönüşü tamamlayan ve adını finale yazdıran Ons Jabeur oldu. Tunuslu raket Jabeur, geçen yılın ardından bu sene de Wimbledon’da final gördü.

Wimbledon’da tek kadınlar finali belli oldu!

Exit mobile version