Vincent Aboubakar, Beşiktaş için İstanbul’a geliyor

Al-Nassr ile sözleşmesini feshedecek olan Vincent Aboubakar, Beşiktaş'la sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek.

Vincent Aboubakar Habermeydan

Beşiktaş’ta golcü sorunu son buluyor. Wout Weghorst’un ayrılığı sonrası golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş, eski gözdesi Vincent Aboubakar ile temasa geçti. Beşiktaş, bu transferi nihai sonuca ulaştırmak üzere.
Yaklaşık 10 gündür kulübü Al Nassr ile fesih görüşmeleri yapan Kamerunlu golcünün bu gece tüm işlemleri bitireceğini Beşiktaş yönetimine bildirdiği öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncu, dün Al Nassr ile son antrenmana çıktı.Vincent Aboubakar için özel uçak ayarlayan siyah-beyazlılar, golcü futbolcuyu yarın İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Beşiktaş’ta 3’üncü dönemini yaşayacak olan Kamerunlu golcü , sağlık kontrolü sonrası 2,5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş kulübü, transferdeki prosedürleri yetişirse Aboubakar, pazar günü oynanacak Kayserispor maçı kadrosunda yer alacak. Beşiktaş ile 2 kez Süper Lig zaferi yaşayan Kamerunlu forvet, 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası kaldırdı. Aboubakar, siyah beyazlılarda geçirdiği 2 dönemde, 67 maça çıktı; 35 gol – 9 asistlik performans sergiledi.

Exit mobile version