VakıfBank, Çin’de galibiyetle başladı!

Çin'de düzenlenen, 2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası B Grubu'nda Vakıfbank, Vietnam ekibi Sport Center'i 3-0'lık skorla yenmeyi başardı.

vakifbank cin de galibiyetle basladi habermeydan

Çin’de düzenlenen, 2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası B Grubu’nda Vakıfbank, Vietnam ekibi Sport Center’i 3-0’lık skorla yenmeyi başardı.

VakıfBank’ta Zehra Güneş 15 sayıyla günün en skorer ismi olurken; Gabi ve Jordan Thompson 11, Ali Frantti ise 10 sayıyla çift hanelere ulaştı.

Sarı-siyahlılar, B Grubu’ndaki ikinci ve son maçında 15 Aralık Cuma günü TSİ 09.00’da Brezilya’nın Dentil Praia Clube takımıyla karşılaşacak.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Videolarla rakibimize iyi hazırlandık. Vietnam ekibi farklı bir tarzda voleybol oynuyor. Bu farklı ve güzel oyuna uyum sağladıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün iyi durumdaydık ve neredeyse tüm oyuncularımıza şans verdik. Bu da bizim için iyi bir şey” dedi.

SALON: Hangzhou

VAKIFBANK: Cansu, Gabi, Zehra, Thompson, Frantti, Ogbogu, Ayça (L) (İdil Naz, Aleksia, Aylin (L), Busa, Van Aalen, Bahar)

SPORT CENTER 1: Doan, Dinh, Vi Thi, T.Nyugen, T.Doan, Pham, K.Nyugen (L) (Ly, T.Hoang, Tran, T.Tran, Vo, H.Nyugen, Le)

SETLER: 25-10, 25-15, 25-13

Exit mobile version