UEFA, İzlanda-Türkiye maçı için kararını verdi!

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında bu akşam İzlanda'da oynayacağı karşılaşma için UEFA kararını verdi.

uefa izlanda turkiye maci icin kararini verdi habermeydan

Türkiye’nin bu akşam UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında İzlanda’da oynayacağı karşılaşma için UEFA kararını verdi.

Stad zeminin buzlanma nedeniyle donduğu gerekçesiyle ertelemenin gündeme geldiği karşılaşmada UEFA görevlileri ve hakemler incelemenin ardından maçın oynanmasına karar verdi. Önce zemini örten branda kaldırıldı ardından UEFA heyeti ve hakemler zemini inceledi.

Zemine tuzlu ilaçlama yapılırken, bir müddet sonra da sulama yapıldı. Karşılaşmanın aynı stad ve saatte oynanmasında bir sakınca görülmedi.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu akşam İzlanda ile Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak olan müsabakanın, saatinde oynanacağını, UEFA’nın herhangi bir erteleme kararı vermediğini açıkladı.

TFF’den konu hakkında yapılan açıklamada:

“A Millî Takımımızın, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta deplasmanda İzlanda ile oynayacağı müsabaka açıklandığı gün ve saatte oynanacak. 

UEFA Hakem Ekibi ve iki ülke federasyonu temsilcilerinin Laugardalsvöllur Stadyumu’nda yaptığı saha incelemesinin ardından mevcut saha koşullarının müsabaka oynamaya elverişli olduğu yönünde karar alındı. İzlanda – Türkiye maçı planlandığı gibi bu akşam TSİ 21.45’te oynanacak.” ifadelerine yer verildi.

İzlanda ile Türkiye arasında Reykjavik’teki Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak karşılaşma ertelenmezse bu akşam TSİ 21.45’te başlayacak.

Mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonu’ndan Damian Sylwestrzak yönetecek. Sylwestrzak’ın yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Pawel Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski üstlenecek.

Exit mobile version