UEFA, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’a ceza kesti!

UEFA Disipli Kurulu tarafından Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor'a para cezaları kesildi.

uefa dan galatasaray besiktas ve trabzonspor a ceza habermeydan

UEFA Disiplin Kurulu tarafından Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor’a para cezaları kesildi.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Galatasaray’ın Young Boys ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada, meşale yakılmasından 20 bin euro, stadyumda oluşan hasar oluşturmaktan 10 bin 500 euro ve sahaya yabancı madde atılmasından dolayı 6 bin euro olmak üzere toplam 36 bin 500 euro ceza kesildi.

Öte yandan UEFA Tahkim Kurulu’ndan yapılan açıklamada Galatasaray kalecisi Fernando Muslera’nın, Young Boys maçında rakibe tekme atması nedeniyle olan cezasına yapılan itirazın geri çevrildiği ve Uruguaylı file bekçisinin 3 maçlık cezasının onandığı duyuruldu.

Beşiktaş’ın Lugano ile İsviçre’de oynadığı karşılaşmada meşaleden yakılmasından dolayı 11 bin euro, sahaya girilmesi nedeniyle 5 bin euro ve aynı takımla İstanbul’daki maçtan da meşale yakılmasından 4 bin 250 euro olmak üzere toplam 20 bin 250 euro ceza kesildi.

Trabzonspor‘un UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Rapid Wien ile dış sahada oynadığı karşılaşmada meşale yakılmasından 29 bin euro, sahaya yabancı madde atılmasından 8 bin 250 euro ve Konferans Ligi’nde St. Gallen ile içerde oynadıkları maçta meşale yakılmasından 2 bin 750 euro olmak üzere Karadeniz ekibine toplamda 40 bin euroluk fatura çıkarıldı.

Exit mobile version