Twente-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci maçında Hollanda ekibi Twente ile 3 Ekim Perşembe günü deplasmanda mücadele edecek.

twente fenerbahce maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan e1727884021658

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci maçında Hollanda ekibi Twente ile 3 Ekim Perşembe günü deplasmanda mücadele edecek.

Twente – Fenerbahçe maçını İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve İrfan Can Eğribayat’la birlikte kart cezalısı Bright Osayi-Sameul bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, oynadığı son 6 karşılaşmada 5 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne de iyi bir başlangıç yaparak Union Saint – Gilloise’yı 2 -1 mağlup etti.

Hollanda Ligi’nin başarılı kulübü Twente, 2024/2025 sezonunda oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 14 puanla 4. sırada yer alıyor. Twente, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk maçında deplasmanda Manchester United ile 1-1 berabere kalarak dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Twente kadrosunda merkez orta saha Michal Sadilek ile 10 numara mevkisinde oynayan Younes Taha, Fenerbahçe karşısında sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Twente-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe – Twente mücadelesi 3 Ekim Perşembe günü (yarın) saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Exit mobile version