Türkiye-Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki 3. maçında 11 Ekim Cuma günü Samsun'da Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

turkiye karadag maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki 3. maçında 11 Ekim Cuma günü Samsun’da Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmada İtalya Futbol Federasyonundan Daniele Chiffi düdük çalacak. Chiffi’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak.

Milli takım oynadığı 2 maçın ilkinde Galler deplasmanından bir puanla dönerken İzlanda’yı ağırladığı mücadeleden ise 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda’ya 2-0, sahasında da Galler’e 2-1 mağlup oldu.

İkinci maçlar sonunda Türkiye 4 puanla aynı puana sahip Galler’in averajla önünde lider durumda bulunuyor. Grupta 3 puanlı İzlanda 3. sırada, puanı bulunmayan Karadağ ise son sırada yer alıyor.

Dördüncü grupta aynı gün İzlanda ile Galler karşı karşıya gelecek.

Milli takımda, Galler maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İzlanda maçında forma giyemeyen Barış Alper Yılmaz, Karadağ’a karşı takımdaki yerini alabilecek.

A Milli Takım’ın aday kadrosunda Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak sakatlıkları sebebiyle yer almadı.

Ay-yıldızlı ekipte, Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılırken, kaleci Berke Özer aday kadroya dahil edildi.

Türkiye-Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye-Karadağ UEFA Uluslar B Ligi maçı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda 11 Ekim Cuma günü saat 21.45’te başlayacak. Milli mücadele, TV8 kanalında naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Exit mobile version