Türkiye-İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı'mız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki 2. maçında 9 Eylül Pazartesi günü İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

turkiye izlanda maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan e1725815913637

A Milli Futbol Takımı’mız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki 2. maçında 9 Eylül Pazartesi günü İzmir’de İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

İzmir’de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji yönetecek. Jorgji’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eldorjan Hamiti olacak.

İlk maçlar sonunda Karadağ’ı 2-0 yenen İzlanda 3 puanla lider durumda bulunuyor, Galler ile deplasmanda berabere kalan ay-yıldızlı ekip 1 puana sahip.

Grubun diğer maçında aynı gün Karadağ ile Galler, Karadağ’da TSİ 21.45’te karşılaşacak.

A Milli Takım’da sakatlığı geçen kaptan Hakan Çalhanoğlu’nun İzlanda karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Avusturya mücadelesindeki bozkurt hareketi nedeniyle 2 maç ceza alan Merih Demiral ise bu karşılaşmada forma giyebilecek.

Türkiye- İzlanda maçında sakatlıkları süren Ferdi Kadıoğlu ve Semih Kılıçsoy forma giyemeyecek.

Galler – Türkiye maçında kaval kemiğinde şiddetli ağrı hisseden ve 88. dakikada oyundan alınan Arda Güler’in İzlanda maçında oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

Milli takımda Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Türkiye-İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye İzlanda maçı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak. Mücadele TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Exit mobile version