Türkiye-ABD voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi'nin yarı finalinde 16 Temmuz Pazar günü saat 03.30'da ev sahibi ABD ile Arlington kentinde karşı karşıya gelecek. Türkiye, zorlu mücadelede ABD’yi yenmesi halinde adını finale yazdıracak.

turkiye abd voleybol maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi’nin yarı finalinde 16 Temmuz Pazar günü saat 03.30’da ev sahibi ABD ile Arlington kentinde karşı karşıya gelecek. Türkiye, zorlu mücadelede ABD’yi yenmesi halinde adını finale yazdıracak.

Filenin sultanları, önceki gün çeyrek final mücadelesinde, 25-20, 25-15 ve 25-18’lik setlerin ardından İtalya’yı 3-0 devirmeyi başardı ve adını yarı finale yazdırdı. Bu sonuçla Ay Yıldızlılar, üst üste 5. kez son 4 takım arasına kalmayı başardı. Milliler’in, yarı finaldeki rakibi ise bu gece ABD olacak. Türkiye, zorlu mücadelede kazanması halinde finale çıkma başarısını göstermiş olacak.

“Filenin Sultanları”, Arlington kentinde düzenlenen organizasyonda 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece TSİ 03.30’da ABD ile finale çıkmak için mücadele edecek.

Türkiye-ABD voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

College Park Center’daki karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Milli takım, finale yükselmesi halinde Polonya-Çin yarı final eşleşmesinin galibiyle şampiyonluk mücadelesine çıkacak.

Exit mobile version