Trabzonspor uzatmalarda açıldı! Ümraniyespor – Trabzonspor: 1-4

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda, Ümraniyespor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin normal süresi 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Trabzonspor rakibini uzatma devrelerinde bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti ve Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Umraniyespor Trabzonspor Habermeydan

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Ümraniyespor ile Trabzonspor, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetti. Ümraniyespor 12. dakikada Umut Nayir’in golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor 90+3. dakikada Vitor Hugo’nun golüyle 1-1 beraberliği yakaladı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç uzatmalara gitti. Trabzonspor maçın 104. ve 111. (P) dakikalarında Yusuf Yazıcı ile 114. dakikada da Maxi Gomez’in ayağından bulduğu gollerle 4-1’lik üstünlüğü yakaladı. Trabzonspor’da Anastasios Bakasetas, 101’inci dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Trabzonspor’un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.

Exit mobile version