Trabzonspor – Giresunspor maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda?

Süper Lig'de ‘Karadeniz derbisi'nde Trabzonspor, Giresunspor'u konuk ediyor. İki ekip bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 3, Giresunspor 1 galibiyet aldı. 4 maçta berabere bitti.

trabzonspor giresunspor habermeydan 2 e1672900776483

Süper Lig’in 17. hafta mücadelesinde, Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumunda Trabzonspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Murat Altan yapacak. Trabzonspor – Giresunspor maçı 5 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de oynanacak. Maç beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde 15 maçta topladığı 26 puan topladı ve 6. sırada yer aldı. Giresunspor ise Süper Lig’de oynadığı 15 maçta 19 puan topladı ve 10. sırada yer aldı.
Trabzonspor ile Giresunspor, Süper Lig tarihinde bu zamana kadar toplamda 8 kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor 3, Giresunspor ise 1 maçtan galibiyetle ayrıldı. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer 9, yeşil-beyazlı ekip ise 6 gol attı.

Trabzonspor da evinde oynadığı 4 maçın 2’sini kazandı. 2 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer evinde oynadığı maçlarda 7 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü.

Exit mobile version