Trabzonspor, Adana Demirspor’u 4-1 yendi

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor ile Adana Demirspor Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Trabzonspor 4-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Trabzonspor Adana Demirspor 4 1 Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor ile Adana Demirspor Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Trabzonspor 4-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Trabzonspor Abdullah Avcı’nın ayrılığı sonrası sahaya Orhan Ak yönetiminde çıktı.

Bu sonuçla Trabzonspor 24 maç sonunda 41 puana yükselerek sıralamada 5. sıraya çıktı. Adana Demirspor ise 24 maç sonunda 42 puanda kaldı.

Ligin 26. haftasında Adana Demirspor Cumartesi günü Antalyaspor’u konuk edecek. Trabzonspor ise Gaziantep FK’nın ligden çelmesi nedeniyle haftayı hükmen galibiyetle kapatacak.

Trabzonspor’un gollerini 8. dakikada Yusuf Yazıcı, 78. dakikada Vitor Hugo, 81. dakikada Visca ve 90+4. dakikada Umut Bozok attı. Adana Demirspor’un gölünü ise 45+1. dakikada Ndiaye attı.

Maçın 22. dakikasında Belhanda, kırmızı kart görerek Adana Demirspor’u 10 kişi bıraktı. Belhanda, Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyecek.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Trabzonspor, kaleci Ertaç ile karşı karşıya kalan Yusuf Yazıcı’nın vuruşunda savunmaya da çarpan top ağlara gitti:1-0

21. dakikada Adana Demirspor’da Younes Belhanda direkt kırmızı kart gördü.

21. dakikada Trabzonspor’da Bruno Peres sarı kart gördü.

41. dakikada Emre Akbaba’nın vuruşunda top kaleci Uğurcan Çakır’dan döndü.

45+1. dakikada ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Badou N’Diaye’nin vuruşunda top kaleci Uğurcan Çakır’ın sağından ağlarla buluştu:1-1

İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının 78. dakikasında Visca, oyuna girdikten 1 dakika sonra yaptığı ortaya Vitor Hugo’nun kafa vuruşuyla Trabzonspor galibiyet golüne ulaştı:2-1

Maçın 81. dakikasında Trabzonspor, Edin Visca’nın attığı golle skoru 3-1’e taşıdı:3-1

Maçın 90+4. dakikasında Trabzonspor, Umut Bozok’la bir gol daha buldu:4-1

90+5. dakikada Adana Demirspor’da Cherif Ndiaye sarı kart gördü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, Adana Demirspor’u 4-1 mağlup etti.

Exit mobile version