Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe

Süper Lig'in 15. haftasındaki dev maçta Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Trabzonspor'un gollerini Maxi Gomez ve Trezeguet kaydetti. Ligde üst üste 2. mağlubiyetini alan Fenerbahçe'de Crespo maçın 57. dakikasında kırmızı kart gördü.

Trabzonspor Fenerbahce Habermeydan

Süper Lig’in 15. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bu dev derbide hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. Ligin bu kritik mücadelesini Trabzonspor 2-0’lık skorla kazandı. Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Maxi Gomez ve 90+11. dakikada Trezeguet kaydetti. Trabzonspor bu sonuçla puanını 26’ya çıkarırken, ligde üst üste 2. kez kaybeden lider Fenerbahçe ise 29 puanda kaldı. Fenerbahçe’de Crespo 57. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Sahasında 31 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Trabzonspor’un bu galibiyet ile sahasındaki yenilmezlik serisini 32 maça çıkardı. Sakatlıktan dolayı aylarca sahalardan uzak kalan Edin Visca, Fenerbahçe maçıyla yeniden formasına kavuştu. Trabzonspor’lu taraftarlar, Fenerbahçe maçına büyük ilgi gösterdi. Bu zor maçta takımlarını yalnız bırakmayan 40 bin taraftar tribünleri doldurarak karşılaşma boyunca tezahürat yaptı. 

Trabzonspor’lu taraftarlar,’ Fatih’in fethettiği, Yavuz’un yönettiği, Kanuni’nin doğduğu şehirdi. Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran namerttir. Ne mutlu Türk’üm diyene yazılı dev pankart açtı.

Trabzonspor, 16. haftada Karagümrük deplasmanına konuk olacak. Fenerbahçe ise evinde Hatayspor’u ağırlayacak.

Exit mobile version