TFF’den A Milli Kadın Futbol Takımı’na yeni sponsor

Türkiye Futbol Federasyonu, kadın futbolunun gelişimi için Sürat Kargo ile iş birliği yaptı. İmzalanan iki yıllık anlaşmayla Sürat Kargo, Kadın Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru oldu.

tff den a milli kadin futbol takimi na yeni sponsor habermeydan

Türkiye Futbol Federasyonu, kadın futbolunun gelişimi için Sürat Kargo ile iş birliği yaptı. İmzalanan iki yıllık anlaşmayla Sürat Kargo, Kadın Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru oldu.

Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları’na da güç katmak için milli takımımızı destekleme kararı aldı. Sektörün öncülerinden biri haline gelen Sürat Kargo, TFF ile sponsorluk anlaşması imzaladı. TFF Riva Tesisleri’nde gerçekleşen törenle resmiyet kazanan sponsorluk anlaşması kapsamında Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımlarının ana sponsoru unvanını iki yıl süreyle üstlendi.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz, TFF Başkan Vekili, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan ve Kadın Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası katıldı.

Basın toplantısının düzenlendiği salonda TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncuları da yer aldı.

Başkan Büyükekşi, Sürat Kargo ile iş birliği yaptıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını aktararak, “Sponsorlarımızın desteğiyle önümüzdeki dönemde futbolumuzu ileri taşımak için başlattığımız proje ve uygulamalarımızı en güzel şekilde tamamlamak istiyoruz. İnşallah attığımız tohumların meyvelerini alacağız ve attığımız yeni tohumları yeşerteceğiz. Futbolda kalıcı ve sürdürülebilir başarılar yakalamak için en önemli ortaklarımız sponsorlar. Onlar bize maddi destek veriyor, biz de elde ettiğimiz başarılarla onları gururlandırmak ve markalarına değer katmak istiyoruz.” diye konuştu.

TFF’den A Milli Kadın Futbol Takımı’na yeni sponsor.

Futbolda kalıcı ve sürdürülebilir başarılar yakalamak için federasyonların en önemli partnerlerinin sponsorlar olduğunun altını çizen Büyükekşi, “Sponsorlarımız bize maddi, manevi destek veriyor. Biz de elde ettiğimiz başarılarla onları gururlandırmak ve markalarına değer katmak istiyoruz. İlk göreve geldiğimizden bu yana, sponsorluk gelirlerimizde kayda değer bir artış sağladık. 11 sponsorumuzla sözleşmelerimizi yeniledik. Yeni sponsorluk anlaşmaları imzaladık. Çünkü, sponsorlarımızla emek isteyen, girişkenlik gerektiren ilişkiler kurma gayretinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version