TFF ve 4 büyük kulübün başkanları Riva’da bir araya geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulübü başkanlarıyla Riva'da toplantı gerçekleştirdi.

tff ve 4 buyuk kulubun baskanlari riva da bir araya geldi habermeydan

TFF ve 4 büyük kulübün başkanları Riva’da bir araya geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulübü başkanlarıyla Riva’da toplantı gerçekleştirdi.

Hacıosmanoğlu, TFF’nin Riva’daki tesislerinde Süper Lig Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’la yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen toplantının ardından bir açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, “Türk futbolunu layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Değerli başkanlarımız, bu bilinci hepimizden çok taşıyor. Dar bir kapsamda yaptığımız toplantıyı, bundan sonra Anadolu ekiplerini de dahil edeceğiz. Futbolun önemli sorunları var, bunları birlikte aşabileceğimizi konuştuk. Marka değerini layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Türk futbolunun ciddi sorunları var, onları hep birlikte çözeceğiz. Futbolda kardeşlik iklimini daha da ileriye taşımak hepimizin görevi. Çok güzel bir toplantı geçti, bunu sürekli hale getireceğiz. Beşiktaş Başkanı ilk toplantıyı, “Beşiktaş’ta yapalım” dedi. Tüm kulüplerin daveti üzerine gideceğiz. Anadolu kulüplerine de gideceğiz.” dedi.

Türk futbolunu dayanışma içinde el ele istenilen hedeflere taşıyacaklarının altını çizen TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, “Evet kulüp başkanları olarak hafta sonu maçlarda sahada rakip olacağız, ancak maçlar bittikten sonra da ortağız biz. Bu marka değerini topluma ve gençlere örnek olacak şekilde korumak bizim görevimiz. Türk futbolunu maddi ve manevi layık olduğu yere taşımak da yine değerli başkanlarımız ve güzide Anadolu kulüplerimizin başkanları ile beraber el ele verip ulaşacağımız bir sonuç. Tekrar değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kardeşlik iklimini Türk futbolunun her safhasına yaymak görevimiz. Cenab-ı Allah da bize bu iki saatlik toplantının sonucunda bunun işaretlerini verdi. Başaracağımıza inanıyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version