TFF, Muşspor’un isim ve logo değişikliğini onayladı!

Muş 1984 Muşspor Kulübü Derneği, 8 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurduğu isim ve logo değişikliği talebi kabul edildi.

tff musspor un isim ve logo degisikligini onayladi habermeydan

Muş 1984 Muşspor Kulübü Derneği, 8 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurduğu isim ve logo değişikliği talebi kabul edildi.

Muşspor, 18 Temmuz 2023 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında unvan, renk ve logo değişikliği yapmıştı. Bu değişiklikler doğrultusunda, federasyondan kulüp unvanının “Muş Spor Kulübü” olarak, renklerinin ise Beyaz ve Sarı olarak tescil edilmesini ve yeni logonun onaylanmasını talep etti.

Başvuru dosyasının federasyona iletilmesini ardından, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 26 Ağustos 2024 tarihinde yaptığı toplantıda Muş 1984 Muşspor Kulübü’nün unvan değişikliğini kabul ederek, kulüp adının bundan sonra “Muş Spor Kulübü” olarak kayıtlara geçmesini kararlaştırdı. Ayrıca, kulüp renkleri Beyaz ve Sarı olarak belirlenerek, talep edilen yeni logo kulüp logosu olarak onaylandı.

TFF tarafından onay yazısında: “Muş 1984 Muşspor Kulübü Derneği, 08.08.2024 tarihli yazısıyla Federasyonumuza başvurarak; 18.07.2023 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında unvan, renk ve logo değişikliği yapması sebebiyle, Federasyonumuz kayıtlarındaki unvanının “Muş Spor Kulübü”, kulüp renklerinin Beyaz ve Sarı olarak tescil edilmesini, logosunun aşağıdaki yeni logo ile değiştirilmesini talep etmiştir. Dosya evrakının incelenmesi neticesinde, Kulüplerin Futbol Dalında Tescili Talimatında belirtilen evrakların Federasyonumuza iletildiği görülmüş ve Muş 1984 Muşspor Kulübü’nün unvanının bundan sonra kayıtlarda “Muş Spor Kulübü”, renklerinin Beyaz ve Sarı olarak, aşağıdaki logonun kulüp logosu olarak değiştirilmesinin kabulüne, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 26.08.2024 tarihli toplantısında karar verilmiştir. Saygılarımla.” ifadelerine yer verildi.

 

Exit mobile version