Süper Lig 3. hafta erteleme maçlarının VAR kayıtları yayınlandı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan 3. hafta erteleme maçının VAR kayıtlarını yayınladı.

super lig de 3 hafta erteleme maci var kayitlari yayinlandi habermeydan

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan 3. hafta erteleme maçının VAR kayıtlarını yayınladı.

Trendyol Süper Lig’de 3. hafta erteleme maçları içinde oynanan üç maçta VAR sadece Trabzon’da devreye girdi.

Trabzonspor-Kayserispor maçının henüz 5. dakikasında Kayserispor atağında Cardoso, ceza sahasında Denswil ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Kayserisporlu oyuncuların hakem Mehmet Türkmen’e penaltı itirazlarına rağmen Türkmen, oyunu devam ettirdi. Bu esnada VAR’dan gelen tavsiye üzerine kenara gelen hakem, pozisyonu monitörden izledi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun YouTube kanalından yayınlanan videoda söz konusu pozisyonda hakem Mehmet Türkmen’in, pozisyonu izlerken VAR hakemi İlker Coşkun ile giydiği diyalog yayınlandı.

VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun: “Defans oyuncusunun yaptığı potansiyel ihlal nedeniyle sahada potansiyel bir penaltı için inceleme öneriyorum. Geldiğinde topa hücum oyuncusunun dokunduğunu göreceksin.”

Hakem Mehmet Türkmen: “Topla oynayan hücum oyuncusu. Penaltıyla oyuna başlıyorum.”

Süper Lig 3. hafta erteleme maçlarının VAR kayıtları yayınlandı!

Exit mobile version