Sivasspor kendi evinde Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lİg'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Lider Galatasaray'ın 12 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.

bjk sivasspor habermeydan

Spor Toto Süper Lig‘de 23. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Sivasspor’la karşılaştı. Maçın bitiminde ev sahibi takım Sivasspor, mücadeleyi 1-0’la kazanarak çok önemli 3 puanın sahibi oldu. Sivasspor’un tek golünü 23. dakikada yeni transfer Samu Saiz attı. Beşiktaş’ta uzun bir sakatlık döneminden sonra Rachid Ghezzal maçın sonlarına doğru oyuna girdi.

Beşiktaş bu sonucun ardından Lider Galatasaray’ın 12 puan gerisinde kaldı. Beşiktaş 39 puanla 4. sırada bulunuyor. Sivasspor ise 24 puanla 12. sırada bulunuyor. Ayrıca Beşiktaş’ın 7 maçlık yenilmezlik serisi de bu karşılaşma ile sona erdi. Sivas deplasmanına giden Beşiktaş taraftarı maçın son bölümünde yönetimi istifaya çağırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar “Yönetim istifa” şeklinde tezahüratlarda bulundu. 

Maçın 2. dakikasında soldan Gradel’in ortaladığı topa ceza alanında Goutas vurdu, top auta gitti.
Karşılaşmanın
5. dakikasında sağ taraftan Saiz’in ceza sahasına gönderdiği topa Cofie vurdu, top az farkla auta gitti.
Mücadelenin
24. dakikasında ceza alanında Caicedo topu Saiz’e bıraktı. Saiz’in sağ ayağıyla vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.


Maçın
29. dakikasında Tayfur’un pasında ceza alanında topla buluşan Aboubakar kaleci Ali Şaşal’ı geçip yerden vuruşunda top auta gitti.
Karşılaşmanın
34. dakikasında N’Koudu’nun sol kanattan ceza alanına yaptığı ortaya Aboubakar kafayı vurdu, top yandan dışarı çıktı.
Maçın
45. dakikasında Gradel’in pasında Uğur’un sol ayağı ile şutu yandan auta gitti.
Maçın
55. dakikasında sağ taraftan Gradel’in kullandığı serbest vuruşta savunmada Necip topu kafayla kornere çeldi.
Karşılaşmanın
67. dakikasında Uğur’un uzun pasında Saiz ceza alanına girdi, Saiss’den sıyrılarak vurdu, top az farkla dışarı gitti.
Maçın
73. dakikasında Tayfur’un pasında Abuoubakar ceza alanına girip çaprazdan vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

Karşılaşmanın 84. dakikasında sol taraftan Hadziahmetoviç korner kullandı, ön direkte Saiss’in kafa vuruşu dışarı çıktı.
Maçın
86. dakikasında Erdoğan’ın ara pasında Angielski ceza alanında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden vuruşunda Mert gole izin vermedi.
Karşılaşma Demir Grup Sivasspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş gelecek hafta sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Sivasspor ise gelecek hafta deplasmanda Fatih Karagümrük’le karşılaşacak.

Sivasspor karşısında alınan mağlubiyet hakkında konuşan Güneş, “Düşündüğümüzün altında motivasyon ve konsantrasyonla maçı bitirdik. Dalgalanmalar yaşadık. Oyunun belli bölümlerinde kopmalar oldu. Yediğimiz gol sonrası takımın paniği arttı.”

“Motivasyon seviyemiz, kazanmaya yetmedi. Zaman zaman beklenmeyen hatalar oldu. Oyunumuz, bugünkü maçı kazanmaya yetmedi. Yeterli pozisyonumuz da yoktu.” dedi.

Exit mobile version