Sivasspor – Galatasaray Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Maç eksiğiyle ligin 2. sırasında yer alan Galatasaray yarın akşam Sivas'ı yendiği takdirde yeniden liderlik koltuğuna oturacak.

Sivasspor Galatasaray Habermeydan

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında 29 Aralık Perşembe günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve BeIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde oynadığı 14 müsabakada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 30 puan topladı. Ligde maç eksiği ile 2. sırada bulunan Galatasaray, sivassporu yenerek tekrar liderliğe yükselecek.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig‘de oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 maçını kaybederek 14 puan topladı ve ligde 16. sırada bulunuyor. Süper Lig’deki son 5 maçında mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, son 4 karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray’da, kart cezalısı Lucas Torreira ile tedavilerine devam edilen Mauro Icardi, Mathias Ross ve Kazımcan Karataş müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

Exit mobile version