Sivasspor Ankaragücü’nü 2 golle geçti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Sivasspor ile Ankaragücü Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sivasspor, rakibi Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti.

Sivasspor Ankaragucunu 2 golle gecti Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Sivasspor ile Ankaragücü Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Sivasspor, rakibi Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti.

Sivasspor’a galibiyeti getiren goller 23. dakikada Cofie ile 77. dakikada Samu Saiz penaltıdan kaydetti.

Maçın 23. dakikasında Sağ kanattan Saiz’in ceza alanına kesme ortasında boş durumda Cofie topu düzgün bir kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 1-0.

Karşılaşmanın 77. dakikasında Saiz ceza alanına girmek isterken Atakan’ın eliyle kestiğini belirten hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Saiz, ‘Panenka’ vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 2-0.

Sivasspor Ankaragücü’nü 2 golle geçti.

Sivasspor bu sonucun ardından puanını 27’ye çıkarırken 12. sırada yer aldı. Ankaragücü, ise 25 puan ile 15. sırada yer aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 27. hafta mücadelesinde Sivasspor, Hatayaspor’un ligden çekilmesi nedeniyle hanesine doğrudan 3 puan yazdıracak. Ankaragücü ise deplasmanda Başakşehir’le karşılaşacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, MKE Ankaragücü karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig’deki 622. maçına çıktı. Deneyimli hoca, böylece lig tarihinde en fazla maça çıkan teknik direktör oldu.

Exit mobile version