Sahada kalp krizi geçiren Bas Dost’tan flaş karar!

Hollanda Ligi'nde AZ Alkmaar ile NEC Nijmegen arasında oynanan karşılaşmada kalp krizi geçiren Hollandalı futbolcu Bas Dost, kariyerine ara verdiğini duyurdu.

sahada kalp krizi geciren bas dost tan flas karar habermeydan

Hollanda Ligi’nde AZ Alkmaar ile NEC Nijmegen arasında oynanan karşılaşmada kalp krizi geçiren Hollandalı futbolcu Bas Dost, kariyerine ara verdiğini duyurdu.

Hollanda 1. Futbol Ligi’nde (Eredivisie) oynanan AZ Alkmaar-NEC Nijmegen maçının 90. dakikasında bir anda yere yığılan Hollandalı milli futbolcu Bas Dost’un kalp krizi geçirdiği belirtilmişti.  Bas Dost, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla futbol kariyerine ara verme kararı aldığını duyurdu.

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan futbolcu, “Çok sayıda test yaptırdım. Doktorlar, kalp kasımda iltihap olduğunu söylediler. Sahada başarılı bir şekilde hayata döndürüldüğüm için çok şanslıydım. Nijmegen ve AZ Almaar doktorlarına minnettarım. Testler önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bu durumdan tamamen kurtulmam için dinlenmem gerekecek. Bu dinlenme sonrası geleceğim hakkında daha fazla fikir sahibi olacağım. Şimdilik futbola ara veriyorum. Bundan sonraki zamanımı ailemle geçireceğim. Umarım herkes buna saygı duyar” dedi.

Sahada kalp krizi geçiren Bas Dost’tan flaş karar!

 

 

 

Exit mobile version