RFS-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasının ikinci maçında Letonya ekibi RFS ile 3 Ekim Perşembe günü deplasmanda mücadele edecek.

rfs galatasaray maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan e1727899346338

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasının ikinci maçında Letonya ekibi RFS ile 3 Ekim Perşembe günü deplasmanda mücadele edecek.

RFS – Galatasaray karşılaşmasını Slovakya Futbol Federasyonu’ndan hakem Filip Glova yönetecek.

Glova’nın yardımcılıklarını Daniel Polacek ile Peter Bednar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Lukas Dzivjak olacak. VAR’da Michal Ocenas, AVAR’da da Martin Dohal görev yapacak.

Galatasaray, ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak oldukça formda bir görüntü çiziyor. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Yunan temsilcisi Paok’u 3-1’lik skorla mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’ne de kayıpsız başladı.

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera, kırmızı kart cezası nedeniyle RFS maçında forma giyemeyecek. Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve Roland Sallai ise Galatasaray’ın UEFA kadrosunda yer almadığı için RFS maçında sahaya çıkamayacak.  Diğer yandan Hakim Ziyech, Victor Osimhen ise sakatlıkları nedeniyle RFS’ye karşı forma giyemeyecek.

RFS, Letonya Ligi’nde liderlik koltuğunda bulunuyor. Letonya temsilcisi oynadığı 30 müsabakada 25 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 78 puan toplarken, 90 gol attı, 19 gol yedi. Öte yandan liginde 19 maçtır kaybetmezken, 17 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

RFS ise daha önce 2022 yılında UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir ile karşılaşırken, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 319 kez oynadı. Bu maçlarda Aslan, 114 defa sahadan galip ayrılırken, 121 kez de rakiplerine mağlup oldu. 84 karşılaşmada ise berabere kaldı. Geride kalan karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar, rakip fileleri 432 kez havalandırırken, kalesinde 477 gol gördü.

RFS-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

RFS – Galatasaray maçı, 3 Ekim 2024 Perşembe günü TSİ 19:45’te başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Exit mobile version