Rambo Okan 10 Milyon TL’lik Tazminat Davası Açtı!

Fenerbahçe tribünlerinin popüler ismi Rambo Okan; sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ve küfür edenlere 10 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

rambo okan 2

Fenerbahçe tribünlerinin ve futbolseverlerin Rambo Okan lakabıyla bildiği Okan Güler; sosyal medyada kendisine küfür ve hakaret içeren sözler söyleyenlere tazminat davası açacağını açıkladı. Avukatları aracılığıyla konuyu yargıya taşıdığını belirten Okan Güler; özellikle de Trabzonspor taraftarlarından yoğun bir şekilde küfür, hakaret ve tehditle karşılaştığını ifade etti. Bu durumdan artık yıldığını ve avukatlarla temasa geçtiğini söyleyen Rambo Okan; kendisinden ne istendiğini anlayamadığını dile getirdi.

Show TV Ana Haber’de açıklamalarına yer verilen ünlü tribün siması; kendisiyle yapılan röportaja avukatıyla birlikte katıldı. Kendisiyle alakalı sosyal medyada oluşturulan paylaşımlara değinen Rambo Okan; Allah ve Fenerbahçe’den başka hiçbir şeyi olmayan birisi olduğunu, kendisine küfür etmemeleri için rakip takım taraftarlarına yalvardığını söyledi. Aylardır yaptığı bir davranıştan ötürü küfür yediğini ve kendisinden ne istendiğini anlayamadığını aktaran Rambo Okan; hakaret ve küfürlerin devamının gelmemesi adına, birbiri ardına tazminat davaları açmak durumunda kaldığını ifade etti.

Okan Güler’in avukatı ise; sosyal medyada hakaretlerde bulunan kişilerin tespit edildiğini ve bu konuda suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Yaklaşık 3 bin kişiye dava açıldığını belirten avukat, bu davalar sonucunda Okan Güler’in yaklaşık 10 milyon TL civarında bir tazminat kazanabileceğini ifade etti. Bu davaları yalnızca küfür edilmemesi için açtığını söyleyen Rambo Okan; yargıya başvururken ilk amacının para olmadığını, yalnızca kendisine gelen küfür ve hakaretlerin son bulmasını istediğini belirtti.

Köprüdeki Trabzon Bayrağını Kesti!

Küfür ve hakaret içerikli sosyal medya paylaşımı yapanlar hakkında hakaret davası açan Rambo Okan; kazanması muhtemel 10 milyon TL’yle ne yapacağını da açıkladı. Show Haber muhabirinin sorduğu 10 milyon TL sorusunu yanıtlayan Okan Güler; kendisine bir ev alacağını ve maddi durumu iyi olmayan ablasına yardım edeceğini söyledi. Tribünlerin ünlü figürü, son birkaç ayda hakaret oranının Trabzonspor taraftarları yönünden arttığını da ifade etti. Trabzonspor’un şampiyonluğu sonrasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan bordo mavili bayrağı kestiği bilinen Rambo Okan; bu nedenle Trabzonspor taraftarlarından ölüm tehdidi dahi aldığını açıkladı. Yakın bir dönemde hakkında öldürüldüğüne dair iddialar da çıkan Rambo Okan; kendisine edilen hakaretlerle yargıda hesaplaşma konusunda kararlı olduğunu söyledi.

1990’lı yıllardan bu yana Fenerbahçe tribünlerinin popüler figürlerinden biri olan Rambo Okan; birçok kez medyada farklı icraatlarıyla gündeme geldi. Avrasya Maratonu’nun halk koşusunda birincilik elde etme, silah çalma, ünlü şarkıcı Rafet El Roman’la tartışma, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’a söylediği sözler ve daha pek çok konuyla gündemde yer bulan Rambo Okan; son dönemde ise Trabzonspor’un bayrağını kesmesi ve Trabzon’a gideceği iddialarıyla konuşulmuştu.

Galatasaray’la oynanan bir maçta sahanın ortasına Fenerbahçe bayrağı dikmesiyle ünlenen Okan Güler; sonraki dönemlerde yine sahaya inerek, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları Uche ve Emre’ye sarılmıştı. Bu olaylar sonrasında Fenerbahçe tribünün sempatisini kazanan Okan Güler, Kadıköy’de oynanan her Fenerbahçe maçında stadyum civarında bulunmasıyla da biliniyor.

Exit mobile version