Misli.com Sultanlar Ligi Sigorta Shop – 0 Eczacıbaşı Dynavit –3

Misli.com Sultanlar Ligi 12. haftasında Sigorta Shop’a konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini deplasmanda 3-0 mağlup ederek üst üste 12. galibiyetini aldı.

Sigorta Shop Eczacibasi Dynavit Habermeydan

Eczacıbaşı Dynavit, Misli.com Sultanlar Ligi 12. Haftasında TVF Başkent Voleybol Salonu’nda Sigorta Shop’a konuk oldu. Eczacıbaşı Dynavit, rakibini deplasmanda 25-18, 25-16 Ve 25-22’lik skorlarla 3-0 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisine set vermeden devam etti. Karşılaşmada, Eczacıbaşı Dynavit’in Trinidad ve Tobagolu orta oyuncusu Sinead Jack-Kısal, Türk statüsünde ilk maçına çıktı.

Karşılaşmanın ilk setinde Eczacıbaşı Dynavit, etkili servisleriyle farkı setin başından itibaren farkı açıp rakibi üzerinde baskı kurarak ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette, geriden gelerek rakibi üzerinde etkili performans sergileyen Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-16 kazandı. Son sette de üstünlüğünü koruyan Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-22 maçı da 3-0 kazandı. Eczacıbaşı Dynavit’te, Boskoviç 16 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, 14 sayıyla Irina Voronkova ve 7 sayıyla Sinead Jack-Kısal galibiyette önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 6 blok ve 3 servis sayısı elde etti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Eczacıbaşı Dynavit takım kaptanlarından Simge Aköz, “Haftayı hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Ligde set vermeden galibiyetle kapattığımız için mutluyuz. Ligin ilk yarısının bitmesine az bir süre kalmışken, aldığımız galibiyetlere devam ederek devreyi ilk sırada bitirmek istiyoruz. Bugün sahada oldukça güçlü bir takım oyunu vardı. Takım arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan ötürü kutluyorum” dedi.

 

Exit mobile version