Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında 24 Ekim Perşembe günü deplasmanda Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'a konuk olacak.

lyon besiktas maci ne zaman saat kacta ve maci hangi kanalda habermeydan e1729685241811

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında 24 Ekim Perşembe günü deplasmanda Fransa Ligue 1 ekibi Lyon’a konuk olacak.

Parc Olympique Lyonnais stadyumu’nda oynanacak olan mücadelede Alman hakem Harm Osmers düdük çalacak. Yardımcı hakemler arasında Dominik Schaal ve Stefan Lupp yer alacak. Dördüncü hakem görevini ise Florian Exner üstlenecek.

Beşiktaş, Lyon karşılaşması ile birlikte Avrupa kupalarındaki 247. mücadelesine çıkacak. Şu ana kadar 246 maçta 92 galibiyet, 49 beraberlik ve 105 mağlubiyet yaşadı. Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmalarda rakip fileleri toplamda 329 kez havalandırırken, kalesinde 376 gol gördü.

Beşiktaş, Ajax deplasmanında 4-0, Eintracht Frankfurt’a evinde oynanan maçı da 3-1 kaybetti. Lyon ise ilk maçında evinde Olympiakos’u 2-0, deplasmanda Rangers’ı 4-1 mağlup etti.

Beşiktaş, Olimpik Lyon ile 2. kez karşı karşıya geldi. 1 maçı Beşiktaş, 1 maçı da Lyon kazandı.

Ligde 8 haftada 6 galibiyet ve 2 beraberlik yaşayan Beşiktaş rakip fileleri 17 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü.

Bu sezon Avrupa Ligi’nde çıktığı 2 maçı da kazanan Lyon, Fransa Liginde çıktığı 8 maçın 4’ünü kazandı 1 kez sahadan beraberlikle ayrılan Lyon 3 kez ise mağlubiyet yaşadı. Lyon, 8 haftası geride kalan Ligue 1’de 13 puanla 7. sırada yer alıyor.

Sakatlıkları bulunan Gabriel Paulista, Milot Rashica ve Mert Günok bu maçta forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlığı sebebiyle formasından uzak olan Ersin Destanoğlu’nun durumu ise maç saatinde bakılacak ve oynama durumu netleşecek.

Beşiktaş’ta tedavileri devam eden Gabriel Paulista ile Milot Rashica da Olimpik Lyon karşısında sahada olamayacak.

Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve maçı hangi kanalda?

 Lyon ve Beşiktaş  24 Ekim Perşembe günü oynanacak maç saat TSİ 22.00’de karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor ekranlarından yayımlanacak.

 

Exit mobile version