Liverpool efsanesi Jordan Henderson Al Ittifak ile imzaladı

Steven Gerrard'ın çalıştırdığı Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Ittifak, İngiliz orta saha oyuncusu Jordan Henderson'ı transfer etti.

liverpool efsanesi henderson al ittifak ile imzaladi habermeydan

Steven Gerrard’ın çalıştırdığı Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Ittifak, İngiliz orta saha oyuncusu Jordan Henderson’ı transfer etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un emektar kaptanı Jordan Henderson, taraftara Sosyal paylaşım sitesi instagram hesabından veda mesajı yolladı.

33 yaşındaki İngiliz oyuncu, veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Son 12 yılı kelimelere dökmek zor. Elveda diyebilmek daha da zor. Ölene kadar her zaman Liverpoollu olacağım. Her şey için teşekkürler. Asla yalnız yürümeyeceksin.

Kariyeri boyunca Liverpool formasıyla 492 maça çıkan Henderson, 33 gol ve 61 asist yaptı. Jordan Henderson, İngiltere Milli Takımı’nda ise 77 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

İngiliz futbolcu Liverpool ile birer kez Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, Federasyon Kupası, iki kez de Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Henderson, sezonluğu 12 milyon sterlin maaş ve performansa bağlı primler karşılığında Suudi Arabistan ekibi El İttifak ile sözleşme imzalayacak.

Liverpool efsanesi Jordan Henderson Al Ittifak ile imzaladı.

https://twitter.com/Ettifaq_EN/status/1684523750966849537?s=20

 

Exit mobile version