Kopenhag-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında 12 Aralık Salı günü deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle karşı karşıya gelecek.

kopenhag galatasaray maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan 1

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında 12 Aralık Salı günü deplasmanda Danimarka’nın Kopenhag ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Kopenhag ile Galatasaray arasında oynanacak maçta İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Müsabakada Orsato’nun yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Michael Fabbri üstlenecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda çıktığı 5 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 5 puanı bulunuyor. aynı puana sahip Kopenhag’ın ardından averajla üçüncü sırada yer alıyor.

Grupta Galatasaray ile Kopenhag arasında İstanbul’da oynanan maç 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna yükselmesi için Kopenhag ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Temsilcimiz karşılaşmayı kazanması halinde, Manchester United – Bayern Münih mücadelesinin sonucuna bakmadan adını bir üst tura yazdıracak.

Mücadelenin herhangi bir skorla berabere bitmesi halinde ise Manchester United kazanamazsa Kopenhag bir üst tura yükselecek. Galatasaray ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Şampiyonlar Ligi gruplarında önce ikili averaja bakılsa da deplasman golü kuralı yok. Bu yüzden genel averajda Kopenhag temsilcimizden bir gol daha avantajlı durumda.

Kopenhag ile Galatasaray berabere kalır, Manchester United kazanırsa, İngiliz temsilcisi Bayern Münih ile bir üst tura yükselecek. Kopenhag Avrupa Ligi’ne giderken, Galatasaray ise Avrupa defterini kapatacak.

Hem Kopenhag, hem de Bayern Münih kazanırsa iki takım yine bir üst tura yükselecek, Galatasaray ise Avrupa Ligi’ne geçiş yapacak.

Galatasaray, Kopenhag maçını kazanması halinde son 16 turu biletinin yanı sıra 12,4 milyon euro para ödülünün de sahibi olacak.

Galatasaray’da sakatlıkları geçen Davinson Sanchez ile Hakim Ziyech’in, Kopenhag maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Kopenhag, son 6 resmi maçının sadece birinden galibiyetle ayrıldı.

Kopenhag-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kopenhag – Galatasaray maçı 12 Aralık Salı günü TSİ 23.00’te başlayacak, müsabaka EXXEN’den canlı yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

1- Bayern Münih / 13 Puan (+5 av) – 4 Maç (Gruptan lider çıktı)

2- Kopenhag / 5 Puan (-1 av) – 5 Maç

3- Galatasaray / 5 Puan (-2 av) – 5 Maç

4- Manchester United / 4 Puan (-2 av) – 5 Maç

Exit mobile version