Konyaspor – Sivasspor: 2-2

Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor ile Sivasspor karşılaştı. Dört golün atıldığı mücadeleden kazanan çıkmazken ev sahibi Konyaspor'un gollerini Muhammet Demir ve Hadziahmetovic atarken Sivasspor'un gollerini Gradel ve Charisis attı.

Konyaspor Sivasspor Habermeydan

Süper Lig’de heyecan sürüyor. Ligin 17. haftasında Konyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı ve maç 2-2 sona erdi.

Karşılaşmanın 10. dakikada dakikada Konyaspor’un sol kanattan kullanılan serbest vuruşta top arka direkte Bruno Paz’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı. 11. dakikada Muhammet’in ortasına penaltı noktası üzerinde topla buluşan Diouf kafa vuruşunu yaptı ancak top kaleci Ali Şaşal’da kaldı.

21. dakikada Michalak rakibini çalımlayıp ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı top az farkla üstten dışarı gitti.

Maçın 22. Orta sahada topu kapan Konyaspor’da savunma arkasına sarkan Muhammet Demir, topu önüne çok iyi aldı ve düzgün bir vuruşla maçtaki ilk golü attı:1-0

Maçın 27. dakikasında Sivasspor’un serbest vuruş kazandı. N’jie’nin ceza sahasına ortasında Robin Yalçın’ın vuruşu uzak kale direğinin yanından auta gitti.

30. dakikada ceza yayı önünde topla buluşan Muhammet’in sert şutunda top kaleci Ali Şaşal’da kaldı.

Karşılaşmanın 33. dakikada ceza sahası içi sağında son çizgide topla buluşan N’Jie, Calvo’nun müdahalesi sonucu yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk bu pozisyon sonrası penaltı noktasını işaret etti. Penaltı atışını kullanan Max Gradel topu filelere gönderdi: 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İkinci yarının 53. dakikasında gelişen Konyaspor atağında ceza sahasında Diouf yerde kaldı ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hadziahmetovic, skoru 2-1’e getirdi.

66. dakikada Konyaspor’da Guilherme’nin arka direğe yaptığı ortaya Amilton’un yaptığı vuruş auta gitti.

72. dakikada Endri Çekici’nin harika şutunu kaleci Ali Şaşal da aynı güzellikte kurtardı.

79. dakikada Sivasspor’da Sağ kanattan hücuma çıkan ve oyuna sonradan giren Alaaddin Okumuş topla buluştu ve yerden ceza sahasına yaptığı ortaya Charisis dokundu ve maçta skora yeniden eşitlik geldi: 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Konyaspor 26 puana yükselirken Sivasspor da 15 puana yükseldi. Konyaspor haftaya Karagümrük’e konuk olacak, Sivasspor ise deplasmanda Kayserispor ile oynayacak.

 

Exit mobile version