Konyaspor, Riechedly Bazoer’i transfer etti!

Konyaspor, AZ Alkmaar forması giyen Hollandalı stoper 27 yaşındaki Riechedly Bazoer'i 2 yıllığına kadrosuna kattı.

konyaspor riechedly bazoer i transfer etti habermeydan

Konyaspor, AZ Alkmaar forması giyen Hollandalı stoper 27 yaşındaki Riechedly Bazoer’i 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Konyaspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada:

“Konyaspor’umuz, defans oyuncusu Riechedly Bazoer ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Stadyumumuzda yer alan Konyaspor Müzesi’nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularımızdan Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu.

PSV alt yapısından çıkan ve Hollanda Milli Takım formasını da giyen tecrübeli futbolcu, AZ Alkmaar, Vitesse, VfL Wolfsburg, FC Utrecht, FC Porto, Ajax takımlarında forma giydi.

Bazoer, takımımızda 20 numaralı formayı terletecek.” ifadeleri kullanıldı.

Riechedly Bazoer imza töreninde yaptığı açıklamada, “Konyaspor’un bana olan ilgisi beni çok memnun etti. Kulüp olarak umarım güzel bir sezonu geride bırakırız. Taraftarımızın bizi her zaman destekleyeceğini biliyorum. Onları alacağımız galibiyetlerle mutlu edeceğiz” dedi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik ise, “Riechedly Bazoer, gerçekten önemli bir isim. Kariyerinde Avrupa’nın çok önemli takımları var. PSV alt yapasında yetişti. Hollanda’nın Az Alkmar ekibinden Konyaspor’umuza katıldı. Kendisine çok güveniyoruz. Savunma anlamında takımımıza güç katacağını biliyoruz. Bir forvet takviyemiz olacak. Transfer döneminde net konuşmak doğru olmaz. Son dakikaya kadar fırsat transferlerimiz de olabilir.” dedi.

Exit mobile version