Konyaspor – Beşiktaş:1-2

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçta Arabam.com Konyaspor'u deplasmanda 2-1 yendi. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Konyaspor Besiktas2 Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Arabam.com Konyaspor ile Beşiktaş, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasında Beşiktaş kalesinde şok bir golle maça başladı. Valentin Rosier’in geri pasında topu kontrol edemeyen kaleci Mert Günok, meşin yuvarlağı kalesinde gördü: 1-0 İlk yarı, Konyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 67. dakikasında Beşiktaş, Cenk Tosun’un attığı gol ile beraberliği yakaladı. N’Koudou’nun pasında ceza sahasında topla buluşan Gedson Fernandes topuk pasıyla topu Cenk Tosun’a aktardı. Cenk vuruşunda topu ağlarla buluşturdu: 1-1

Beşiktaş’a 3 puanı getiren golü 90+5’te Josef attı. Sağ kanattan gelen Muleka’nın içeriye çevirdiği topu Tayfur aldı, Josef’e bıraktı, ceza alanında topu alan Josef düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-2 

Kalan sürede başka gol olmadı ve siyah-beyazlılar, sahadan 2-1 üstün ayrıldı. 3 maçlık aradan sonra deplasmanda kazanan ve ligdeki galibiyet serisini 3’e çıkaran Beşiktaş, puanını 32’ye yükselterek zirve takibini sürdürdü. Ev sahibi Arabam.com Konyaspor ise 27 puanda kaldı.

 

 

Exit mobile version