Kazakistan’dan müthiş geri dönüş!

Kazakistan, Euro 2024 Elemeleri H Grubu ikinci maçında Danimarka ile Astana Arena'da karşı karşıya geldi. Kazakistan, 2-0 geriye düştüğü maçta Danimarka'yı 3-2 mağlup etti.

Kazakistandan muthis geri donus Habermeydan

Kazakistan, Euro 2024 Elemeleri H Grubu ikinci maçında Danimarka ile Astana Arena’da karşı karşıya geldi. Kazakistan, 2-0 geriye düştüğü maçta Danimarka’yı 3-2 mağlup etti.

Astana Arena’da oynanan mücadelede Danimarka, 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti.

Kazakistan’dan müthiş geri dönüş!

Kazakistan, son 15 dakikada bulduğu 3 golle maçtan galip ayrılan taraf oldu.

Kazakistan’a galibiyeti getiren golleri 73. dakikada penaltıdan Zainutdinov, 86. dakikada Tagybergen ve 89. dakikada Aymbetov attı. Danimarka’nın golleri 21 ve 36. dakikalarda Höjlund’dan geldi.

Kazakistan’da galibiyet golünü kaydeden Aymbetov, 90+6. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Konuk ekip Danimarka’da Galatasaraylı futbolcu Nelsson, 90 dakika sahada kaldı. Trabzonsporlu Larsen ise 65. dakikada oyuna dahil oldu.

Danimarka bu sonuçla gruptaki ilk mağlubiyetini aldı. Kazakistan ise ilk kez kazandı. Grubun bir sonraki maçında Danimarka, 6 Haziran’da Kuzey İrlanda’yı konuk edecek. Kazakistan ise San Marino deplasmanına gidecek.

Exit mobile version