Kardeşlik maçını Galatasaray 2-1 kazandı

Galatasaray, milli arada Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan kardeşlik maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı.

Kardeslik macini Galatasaray 2 1 kazandi Habermeydan

Galatasaray, milli arada Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan kardeşlik maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Galatasaray 2-1’lik skorla kazandı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 4’üncü dakikada Gomis ve 85’inci dakikada penaltıdan Icardi kaydederken, Karabağ’ın tek sayısı ise 19’uncu dakikada Xhixha’dan geldi.

Karabağ karşısında dikkat çeken bir performans sergileyen kaleci Okan, taraftarların beğenisini topladı. 27 yaşındaki file bekçisi, 90 dakikayı 8 kurtarışla tamamlayarak galibiyette büyük rol oynadı.

Galatasaray’ın devre arası transferlerinden Kaan Ayhan’da Nelsson’un yokluğunda gösterdiği performans çok beğenildi. Sosyal medyada övgü dolu paylaşımlar yapılırken Okan Buruk da oyuncusunun performansına vurgu yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelere yardım kapsamında düzenlenen 60 binden fazla biletin satıldığı bu özel karşılaşmada, mücadelenin tüm gelirleri ülkemizde yaşanan yıkıcı depremlerden zarar görenlere bağışlanacak. Sadece bilet satışından elde edilen gelirler değil, reklam ve yayın gelirleri de depremzedeler için kullanılacak.

Karşılaşma öncesinde Azerbaycanlı futbolseverler, “Evine Hoş Geldin Kardeş” yazılı pankart açtı. Ayrıca seremoni öncesinde tribünlerde yapılan koreografide Türk bayrağı ile Azerbaycan bayrağı da yan yana yer aldı.

Diğer yandan karşılaşmayı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eşi Mihriban Aliyeva ile birlikte izledi. Karşılaşmayı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de eşi Mesude Özbek ile birlikte tribünden takip etti.

Kardeşlik maçını Galatasaray 2-1 kazandı.

Exit mobile version