Karagümrük ile Trabzonspor yenişemedi!

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi. 

karagumruk ile trabzonspor yenisemedi habermeydan

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi.

Bu sezon Süper Lig’de ilk kez berabere kalan Karadeniz ekibi, puanını 16’ya çıkardı ve 5. sırada yer aldı. 10 puanlı Karagümrük ise 11. sırada

Trabzonspor gelecek hafta derbide Fenerbahçe’ye konuk olacak. Fatih Karagümrük ise Konyaspor deplasmanına çıkacak.

Fatih Karagümrük’te Güven Yalçın’ın 38. dakikada attığı gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Hakem Ali Şansalan, VAR’la da görüştükten sonra İstanbul ekibinin golü geçerli sayılmadı.

Trabzonspor’un da 83. dakikada Paul Onuachu ile bulduğu gol, kaleci Emre Bilgin’e faul olduğu nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Mücadele öncesinde iki takım oyuncuları “Şanlı Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” yazılı pankartla sahaya çıktı.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor karşılaşması öncesinde 29 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Trezeguet, ısınma esnasında yaşadığı sakatlık sebebiyle karşılaşmanın 11’inden çıkarıldı.

Trabzonspor, teknik direktörlük görevine geri dönen Abdullah Avcı ile çıktığı ikinci maçta ilk puan kaybını yaşadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımdan da isabetli şut çıkmadı ve bu sezon ilk kez bir maçın ilk yarısı isabetli şut çekilmeden tamamlandı.

Karagümrük ile Trabzonspor yenişemedi!

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Ali Şansalan, İsmail Çağlar Uyarcan, Mehmet Kısal

VavaCars Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Levent Mercan, Feghouli (Dk. 73 Shukurov), Nazım Sangare (Dk. 79 Sturaro), Rohden, Eysseric (Dk. 90+1 Adnan Uğur), Can Keleş (Dk. 90+1 Salih Dursun), Güven Yalçın (Dk. 73 Serdar Dursun)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Denswil, Baniya, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Dk. 69 Bardhi), Mendy, Visca (Dk. 82 Enis Destan), Abdülkadir Ömür, Fountas (Dk. 69 Pepe), Onuachu

Sarı kartlar: Dk. 44 Feghouli, Dk. 90+4 Sturaro (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 58 Mendy (Trabzonspor)

Exit mobile version