Karabağ – Galatasaray kardeşlik maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'e verilen milli arada Bakü Olimpiyat stadyumu'nda Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile 26 Mart Pazar günü saat 19.00'da tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak kardeşlik maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele Haber Global TV'den canlı yayınlanacak.

Karabag – Galatasaray kardeslik maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda Habermeydan

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arada Bakü Olimpiyat stadyumu’nda Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile 26 Mart Pazar günü saat 19.00’da tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak özel maçta karşı karşıya gelecek. Mücadele Haber Global TV’den canlı yayınlanacak.

Galatasaray resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Galatasaray’ımızın, 26 Mart Pazar günü saat 19.00’da Karabağ FK ile Azerbaycan’da oynayacağı hazırlık karşılaşmasının tüm gelirleri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacaktır.” ifadesi kullanıldı.

Karabağ futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade, hem Karabağ’ın hem de Galatasaray’ın Azerbaycan’da çok sevildiğini vurgulayarak, “Karşılaşmaya yoğun ilgi var. 60 bin bilet satıldı. Bu sahada kardeşlik kazanacak. Teklifimize ‘Evet’ diyen Galatasaray’a da teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Abbaszade, “Sadece bilet satışından elde edilen gelirler değil, reklam ve yayın gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Hepsini şeffaf biçimde açıklayacağız. Tüm gelirler, son kuruşuna kadar Türkiye’ye, deprem bölgesine gönderilecek.” diye konuştu.

Karabağ – Galatasaray kardeşlik maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Karabağ – Galatasaray maçı 26 Mart Pazar günü saat 19.00’da Haber Global’den canlı yayınlanacak.

Exit mobile version