Juventus’tan Ferdi Kadıoğlu İçin Takas Teklifi!

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na talip olan Juventus, sarı lacivertlilere takas teklifi yapmaya hazırlanıyor.

ferdi 1

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları yoğun bir biçimde devam ediyor. Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho’yu getiren sarı lacivertliler, sezonun ilk iki hamlesini ise geçtiğimiz günlerde tamamladı. Fatih Karagümrük’ten Levent Mercan ve Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü’yü renklerine bağlayan Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki günlerde çok daha iddialı hamleler yapmak için kolları sıvadı. Mourinho’nun da takviye beklediği sol kanat, santrfor ve ön libero pozisyonları için uzun süredir araştırma yapan sportif direktör Mario Branco; her üç pozisyonda da birkaç adayla aşama kaydetmeyi başardı.

Transfer iddialarıyla Haziran ve Temmuz ayında çokça konuşulan Fenerbahçe, bir yandan da takımdan ayrılma ihtimali olan oyuncularla gündemde yer buluyor. Ana kadro yapısından yalnızca Michy Batshuayi, Joshua King ve Serdar Aziz’le yollarını ayıran Fenerbahçe yönetimi; geçtiğimiz sezon dikkatleri üzerine çeken oyuncuları için ise yüklü miktarlarda teklifler alıyor. Bu teklifleri en üst seviyelerine ulaşmadan kabul etmek istemeyen sarı lacivertli ekibin yöneticileri, transferden elde edilebilecek kazancı 100 milyon euro seviyelerine kısa bir süre içerisinde getirmeye çalışacak.

Fenerbahçe’ye Teklifler Yolda!

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe’de yıldızı parlayan isimlerin başında Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu geliyor. Takımın beş önemli yıldızı için birbirinden iddialı tekliflerle karşı karşıya kalan yönetim, önümüzdeki sezon kadroyu bozmamak adına hiçbirini kabul etmek istemiyor. Ancak oyuncuların gelen teklife sıcak bakması ve ayrılmak istemesi durumunda, Fenerbahçe’nin satış yapmama kararı geri plana düşecek. Özellikle de EURO 2024’te çok daha göz önünde olan Ferdi Kadıoğlu, bu listeden ayrılan ilk önemli yıldız olabilir.

Juventus, Ferdi’nin Peşine Düştü!

Avrupa Şampiyonası öncesinde Ferdi Kadıoğlu’nun transferi için nabız yoklayan ve 30 milyon euro civarında bir ödeme yapmayı düşünen Borussia Dortmund, turnuva sonrasında transferden çekildi. Ferdi’nin artık çok daha yüksek bir rakama gideceği neredeyse kesinleşti. Fenerbahçe yönetiminin de bu konudaki ısrarı sürerken, milli yıldızla önemli kulüplerin ilgilendiğine dair iddialar da gün geçtikçe artmakta. Son günlerde ortaya çıkan transfer haberlerinden birinde, İtalyan devi Juventus’un da Ferdi’ye teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Bu sezon kadrosunda büyük bir dönüşüme giren Juventus, orta alana yaptığı Douglas Luiz ve Khephren Thuram transferleriyle dikkatleri üzerine çekti. Takımdaki bek sorununu da Ferdi’yle çözmeyi düşünen Juventus yönetimi, yeni teknik direktörleri Thiago Motta’dan da bu konuda onay aldı. Yakın dönemde Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanan İtalyan devinin yöneticileri, Ferdi’nin transferi için Fenerbahçe’ye zorlu bir takas teklifi iletecek. Fenerbahçe’nin orta saha listesinde üst sıralarda olan Weston McKennie’nin bonservisi, takas unsuru olarak sarı lacivertlilere önerilecek.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Juventus’un Ferdi Kadıoğlu transferi için Weston McKennie ile birlikte 10 milyon euro bonservis ücreti önereceği iddia ediliyor. Fenerbahçe yönetiminin ise, McKennie ile birlikte 15 milyon euro isteyeceği ve sonraki satıştan pay alma maddesini de kontrata koyduracağı öngörülüyor. Bu hafta içerisinde Juventus ve Fenerbahçe arasındaki resmi görüşmelerin başlayacağı tahmin edilirken, Juve ile birlikte Arsenal ve Manchester United’ın da teklif hazırladığı konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’deki 6. yılını dolduran ve takımın en eskisi olan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa Şampiyonası haricinde toplamda 51 maçta forma giydi ve 3 gol 5 asiste imza attı.

Exit mobile version