Jose Mourinho yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde başladı.

jose mourinho habermeydan

Jose Mourinho yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonu hazırlıklarının ilk aşaması için Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi. Geçtiğimiz hafta sonu hastanede sağlık kontrollerinden geçen futbolcular, ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde laktik ve kuvvet çalışmaları yaptı. Sarı-lacivertli ekip, bugün öğle saatlerinde Topuk Yaylası’na ulaştı ve aynı gün akşam saatlerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Jose Mourinho, antrenman öncesinde basın mensuplarına selam verip tokalaştı.

İdmanın ilk bölümünde Mourinho, futbolcularla bir toplantı yaptıktan sonra düz koşu, ısınma ve esneklik çalışmaları yapıldı. Futbolcular 3 gruba ayrılarak minyatür kalede pas ve şut çalışması yaptılar. Ardından istasyon çalışmaları ve diğer sahada çift kale maç gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise esneklik çalışmaları yapıldı ve idman sona erdi.

Milli takım kamplarında bulunan İrfan Can Kahveci, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Mert Müldür, Dominik Livakovic, Sebastian Szymanski ve Dusan Tadic’in yanı sıra sezon sonunda milli takım kampına katılacak olan Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel izinli oldukları için kampta yer almadılar. Djiku ve Osayi, 26 Haziran Çarşamba günü kampta olacaklar.

 

Exit mobile version