İstanbulspor – Sivasspor: 3-0

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında İstanbulspor sahasında Sivasspor'u 3-0 mağlup etti. İstanbulspor bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol attı. Sivasspor'da Max Gradel, 80. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Istanbulspor – Sivasspor 3 0 Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda İstanbulspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip İstanbulspor 3-0 kazandı. İstanbulspor bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol attı. Sivasspor’da Max Gradel, 80. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

İstanbulspor – Sivasspor: 3-0

İstanbulspor’a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada penaltıdan Ethemi, 59. dakikada Duhaney ve 88. dakikada Lokilo attı.

İstanbulspor’un Makedon golcüsü Valon Ethemi, Süper Lig’de 10 gole ulaştı.

Bu sezon kazandığı maçlarda ilk kez 3 gol atan ve 7. galibiyetine ulaşan İstanbulspor puanını 24’e yükselterek 16. sıraya yükseldi. Süper Lig’de 12. yenilgisini yaşayan Sivasspor ise 24 puanda kalarak 15. sırada yer aldı.

Gelecek hafta İstanbulspor deplasmanda Beşiktaş’la karşılaşırken, Sivasspor da sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek.

Karşılaşmanın 80. dakikasında sarı kart gören Max Gradel, itirazlarına devam edince ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Gradel, Fiorentina maçından sonra İstanbulspor karşılaşmasında da kırmızı kart gördü ve iki maç üst üste kırmızı kart görmüş oldu.

Spor Toto Süper Lig’de çıktığı son 3 maçı kazanan İstanbulspor ise 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version