GS LEO Residences projesi satış lansmanı yapıldı!

Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy’de yer alan GS LEO Residences projesi satış lansmanı Nef Stadyumu’nda gerçekleşti.

GS Leo Recidences Habermeydan

Galatasaray Nef Stadı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur ve Mecidiyeköy’de yer alan GS LEO Residences projesinin satış sürecini yönetecek global gayrimenkul yatırım şirketi Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte GS LEO Residences projesinde yer alan 186 dairenin 134’nün satışı, Dursun Özbek, Erden Timur ve Faruk Akbal’ın gongu çalmasıyla başladı. Kısa sürede dairelerin büyük bölümünün satışı gerçekleştirilirken, son 4 daireyi Dursun Özbek aldı.

Bu projenin Galatasaray için önemli olduğunu vurgulayan Dursun Özbek, kulübün gelecek projeleri için önemli bir fon kaynağı olacağını ifade etti. Bu projeye destek veren herkese teşekkür eden Özbek, “Bu proje 5 sene evvel benim başlattığım bir projeydi. Otel için yapılması için hazırlanan projeydi. Bugün koşulları çerçevesinde rezidans yapılması daha çok uygun oldu. Buradan kaynaklanan fonun bir kısmı Florya’ya bir kısmı Kemerburgaz Metin Oktay Tesislerimize güç verecek” diye konuştu. Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ise, iş birliğinden dolayı Galatasaray camiasına teşekkür ederek, “Galatasaray camiasına bize güvendikleri için, sorumluluğu paylaşma konusunda bizleri tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Galatasaray bizim için önemli ve değerli bir marka. Galatasaray’ın marka gücüne şahit olmaktan dolayı mutluyum.” şeklinde konuştu.

Organizasyon kapsamında statta ışık gösterisi de yapılırken, bazı şarkıcılar konser verdi.

Exit mobile version