Gianni Infantino yeniden FIFA başkanı seçildi

Ruanda'nın başkenti Kigali'de düzenlenen 73. FIFA Kongresi'nde yapılan başkanlık seçimine tek aday olarak giren Gianni Infantino, yeniden başkan seçildi. 52 yaşındaki Infantino 2027 yılına kadar başkanlık koltuğunda oturacak.

Gianni Infantino yeniden FIFA baskani secildi Habermeydan

Ruanda’nın başkenti Kigali’de düzenlenen 73. FIFA Kongresi’nde yapılan başkanlık seçiminde Gianni Infantino yeniden FIFA’da başkanlığa seçildi. Seçime tek aday olarak giren 52 yaşındaki Infantino, 2027 yılına kadar başkanlık koltuğunda oturacak.

Gianni Infantino, seçimin ardından yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, “FIFA Başkanı olmak inanılmaz bir onur, ayrıcalık ve aynı zamanda sorumluluk. Desteğiniz beni onurlandırdı ve duygulandırdı. Beni sevenlerin nefret edenlerden çok olduğunu biliyorum. Hepinizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

TFF’DEN KUTLAMA

Gianni Infantino yeniden FIFA başkanı seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, yeniden FIFA başkanı seçilen Gianni Infantino için tebrik mesajı yayımladı.
TFF’nin sosyal medya hesabından paylaşılan tebrik mesajında, “FIFA’nın Ruanda’nın başkenti Kigali’de yapılan 73. Olağan Kongresi’nde başkanlığa tekrar seçilen Gianni Infantino’yu kutlar, yeni görev döneminde başarılar dileriz” denildi.

Exit mobile version