Gaziantep FK – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Fenerbahçe, 15 Ocak Pazar günü Gaziantep FK'ya konuk olacak.

GaziantepFK Fenerbahce Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK, 15 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Gaziantep Kalyon Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmayı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ligde,11 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 35 puanla 2. sırada bulunuyor. Gaziantep FK ise 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda aldığı 19 puanla averajla 11. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe ile Gaziantep FK oynayacakları müsabaka ile birlikte Süper Lig’de 7. kez birbirlerine rakip olacak. Bundan önce oynanan 6 maçta Fenerbahçe, 4 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar da 2 defa sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Gaziantep FK ile deplasmanda 3 kez karşılaştı. Gaziantep ekibi 2 kez sahadan galip ayrılırken, Fenerbahçe’de 1 defa sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe’de sakatlığı süren Joao Pedro ve kart cezalısı İrfan Can kadroda yer almayacak.

Gaziantep FK’de, Günay Güvenç ve Figueiredo sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Güvenç ve Figueiredo, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 20. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe’de, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Gustavo Henrique sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular, Gaziantep FK karşısında sarı kart görmeleri durumunda 20. haftada deplasmanda oynanacak Ümraniyespor maçında cezalı duruma düşecek.

Exit mobile version