Galatasaray’dan Stoper Atağı Geliyor!

Galatasaray'ın transfer çalışmaları devam ediyor. Stoper rotasyonuna takviye yapmak isteyen ekip, yerli oyuncuları inceliyor.

cenk ozkacar

Sarı kırmızılı ekip Süper Lig’de ilk yarının son mücadelesinde karşılaştığı Hatayspor’u 4-0’la geçmeyi başardı. Galatasaraylı futbolcular karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.

Yoluna 8’de 8’le devam eden Sarı-Kırmızılılar’da karşılaşmanın hemen ardından Nef Stadyumu’nda kritik transfer zirvesi gerçekleştiği öğrenildi. Başkanvekili Erden Timur ile teknik adam Okan Buruk’un sıcağı sıcağına ilk yarı ve kadro değerlendirmesi yaptığı, transferi de konuştuğu kaydedildi. Yapılan transfer toplantısının oldukça verimli geçtiği gelen haberler arasında.

Gündemdeki Yıldız Ortaya Çıktı

Aldığı galibiyetlerle lider durumda bulunan aslan, yapacağı transfer hamleleriyle şampiyonluğa uzanmak istiyor. Ara transferde Seferovic ile yollarını ayırmayı planlayan, Yusuf Demir’in de geleceğini sorgulayan Galatasaray’da bir süredir Icardi ve Mertens skalasında bir oyuncu aranıyordu ve gündemdeki isim ortaya çıktı.

Teklifi Değerlendirmek İstiyor

Hücum hattına takviye düşünen Galatasaray, sezon başında ilgilendiği Lucas Moura’yı tekrar gündemine aldı. Tottenham’ın Brezilyalı çok yönlü hücum oyuncusu Moura’nın, hocası Conte ile yıldızları barışmadı. Premier Lig’de 8 maçta sadece 90 dakika süre alabilen 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray’ın teklifini değerlendirmek istiyor. PSG’den Icardi’yi kiraladığı taktikle hareket eden sarı-kırmızılı kulüp, Moura’nın ücretinin büyük bölümünü İngilizler’in ödemesini istedi. Galatasaray bedelsiz kiralama formülü üzerinde duruyor ve taraflar arasında görüşmeler devam ediyor.

Uğur, Aslan Oluyor

Bu sezon Van Aanholt, Kazımcan ve Emre Taşdemir rotasyonundan formsuzluk ve sakatlıklar sebebiyle istediği verimi alamayan, son olarak bu bölgede Dubois’yı kullanmaya başlayan Galatasaray, aradığı sol beke kavuşuyor. Sivasspor ‘la her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki Uğur Çiftçi’ye kısa süre içinde resmi imza attıracak. Forma istikrarıyla dikkat çeken Uğur’un Galatasaray’a gelir gelmez formayı kapması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk’un da böylece ilk 11’deki 3 yerli mecburiyetinde eli bir hayli rahatlamış olacak.

Cenk Özkaçar Hamlesi

Galatasaray, sol beke Uğur Çiftçi takviyesinin ardından stopere de transfer yapmak üzere kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde Valencia’da kiralık oynayan ve bonservisi Lyon’da bulunan Cenk Özkaçar var. İspanyol kulübünde sadece 3 lig maçında 327 dakika şans bulabilen 22 yaşındaki solak stoperle temaslara geçen Galatasaray Yönetimi’nin ilerleme kaydettiği öğrenildi. Cim Bom bu transferle birlikte altyapıdan yetişen Metehan ile Emin Bayram dışında yedeği olmayan Abdülkerim – Nelsson ikilisine önemli bir alternatif sağlayacak.

Kaynak: Fanatik

Exit mobile version