Galatasaray’da şok: Okan Buruk ameliyata alındı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un apandisit şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi.

galatasaray da sok okan buruk ameliyata alindi habermeydan

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un apandisit şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında pazartesi günü sahsında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan lider Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, rahatsızlanması sonucu apandisit şüphesiyle kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Apandisiti patlayan tecrübeli teknik adam, acil ameliyata alındı. Okan Buruk’un sağlık durumunun iyi olduğu, bilincinin yerinde ve endişelenecek bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi.

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi internet hesabından yapılan açıklamada:

“Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir.

Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

51 yaşındaki teknik adamın pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisinde takımın başında olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Galatasaray’da şok: Okan Buruk ameliyata alındı!

Exit mobile version