Galatasaray’da Hedef Alvaro Morata

Atletico Madrid'in sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Morata için temaslar devam ediyor.

morata 1

Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen sarı kırmızılı ekip zorlu Konyaspor karşılaşmasına hazırlanıyor.

14 maçlık galibiyet serisiyle Süper Lig rekorunu kıran CimBom, seriyi 15 maça çıkarmak istiyor. Avrupa’da başarılı olmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Sezon başında ve ara transferde kadrosunu yıldız oyuncularla dolduran Aslan, forvet hattına bir çilek takviyesi daha yapmak istiyor. Öncelikle Mauro İcardi’nin bonservisini almak isteyen Galatasaray, PSG ile anlaşamama ihtimaline karşı alternatif isimler belirlemeye devam ediyor.

İspanyol MD Futbol’dan Hugo Gonzalo Jimenez’in haberine göre, Aslan’ın gündeme aldığı son isim Alvaro Morata oldu. Atletico Madrid’in sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı 30 yaşındaki golcü için temaslar devam ediyor. Morata, bu sezon La Liga’da toplam 24 maçta görev aldı. 30 yaşındaki İspanyol yıldız 24 maçta 9 kez fileleri havalandırdı.

Güncel piyasa değeri 23 milyon euro olan oyuncunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Alvaro Morata, İspanya Milli Takım kariyerinde 61 maça çıktı. Forvet oyuncusu, ülkesiyle 30 maçta gol sevinci yaşadı. İspanyol golcü kariyerinde Real Madrid, Chelsea, Juventus, Atletico Madrid gibi önemli takımlarda boy gösterdi.

Alvaro Morata Kimdir?

Atletico Madrid takımında forvet mevkinde forma giyen Alvaro Morata, 23 Ekim 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. 189 cm boyunda ve 84 kilo olan Alvaro Morata, sağ ayağını kullanmaktadır.

Kaynak: Fotomaç

Exit mobile version